Üretimi hız kesmeden devam eden Meslek Lisesi şimdide kışlık salça üretimine başladı. Üretim ilk gününde okulu  İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT  Acıgöl Belediye Başkanı Ercan ERTAŞ  İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih KIRIM  ve diğer yetkililer ziyaret etti.

Üretim alanında  Öğretmen ve öğrencilerden bilgi alan Memet POLAT  “ Gıdanın ne kadar önemli olduğunu Dünya bir kez daha gördü. Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencileri hem öğreniyorlar hem de üreterek ekonomiye katkı sağlıyorlar. Çalışkan gençleri tebrik ediyorum.” dedi.

Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih KIRIM “Öğrencileri tebrik ederek salça üretiminde kullanılan domateslerin Acıgöl ve Köylerinden temin edildiğini belirtti. Aynı Zamanda ürünlerin hepsi doğal ürünler olduğunu” söyledi.

Okul Müdürü Bilal KÖSE “Günümüzde gıda da doğal üretim ve hijyen en önemli kriterimizdir. Bundan asla taviz vermeyiz.”

 Ürettikleri ürünleri arttırmaya gayret gösteren okul, her geçen gün alanında isminden söz ettirmeye devem ediyor. Üretilen ürünler Taşımalı eğitim ve okul pansiyonlarındaki öğrencilerin yemeklerinde öncelikli olarak kullanılacaktır.  Ayrıca ürünlerimiz Acıgöl 15 Temmuz MTAL Döner Sermaye Birimi tarafından satışa sunulacaktır.