Nevşehir'de yatırımları ve istihdama katkıları ile spora ve eğitime destekleriyle büyük takdir toplayan fahri Nevşehirli hemşehrimiz İş Adamı Muzaffer Leblebici, bu kezde İstanbul'da Hayırlı İşlere İmza Atmaya Devam Ediyor.

Fahri Nevşehirli Hayırsever İş Adamı Muzaffer Leblebici, İstanbul ili Maltepe ilçesinde bulunan İBB Mahmut Bayram İmam Hatip
Ortaokulu’nun bazı ihtiyaçlarını karşıladı.

İBB Mahmut Bayram İmam Hatip Ortaokulu Okul Yönetiminden edinilen bilgilere göre, İstanbul ili Maltepe ilçesinde bulunan İBB Mahmut Bayram İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerine hem dini hem dünyevi kazanımlar vermeyi hedefleyen, “Biz size Kur’an dilini öğretiyoruz” sloganıyla yola çıkan, yeni fakat gelişime ve yeniliğe açık okullarımızdan birisi olarak eğitim vermektedir. Adalar manzarasına nazır konumuyla göz dolduran bu okul, geçtiğimiz ay, Değerli Hayırsever İş Adamı Muzaffer LEBLEBİCİ'nin katkılarıyla bir yeniliğe daha imza attı.

Okul Yönetiminden Leblebici'ye Özel Teşekkür!
Yapılan bu çalışmalar sonucunda, “Bilgi sadece kitapta değildir.” düsturu ile öğrencilerin her gün adım attıkları basamaklar Türkçe, Matematik, İngilizce, Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri derslerine ait bilgilerle donatılmış öğrencilerin farkındalık kazanmalarına ve görsel hafızalarını kuvvetlendirmeye büyük katkı sağlanmıştır. Tarih bilincini kazandırmaya yönelik “Fetih 1453” duvar giydirme uygulaması ve “15 Temmuz Şehitleri”’nin fotoğraflarını içeren bir pano okulun giriş kısmındaki duvarlarda oluşturulmuştur. Ayrıca sınıf kapılarına ayet ve hadis içeren kapı giydirmeleri yapılmıştır. Eğitimde görselliğin önem kazandığı bir dönemde bu yenilikler hem öğrencilerin bilgi ve kültür zenginliğine katkı sağlamış hem de 11-14 yaş grubu bulunan bir okula renk katmıştır.

Katkılarından ve yardımlarından dolayı Muzaffer LEBLEBİCİ beyefendiye teşekkürü bir borç biliriz. Allah ebeden razı olsun. 

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, Değerli Hayırseverimiz Sayın Muzaffer Leblebici'nin Eğitime yaptıkları bu katkıların kendisine hayır olarak, sevap olarak, uzun ömür ve kazanç olarak dönmesini temenni ediyoruz.