Nevşehir Maltepe Dershane müdürü Birol Şahin ve öğretmen Ahmet Salih Demir in ev sahipliğinde Nevşehir Basınına verdiği kahvaltıya Nevşehir yerel basın ve ulusal temsilcileri katıldılar.

Kahvaltı sonrasında Nevşehir Maltepe Dershane Müdürü Birol Şahin bir süre gazetecilerle sohbet etti.

Sohbetlerin ardından  
Nevşehir Maltepe Dershane Müdürü Birol Şahin, Nevşehir de Dershanecilik anlamında verdikleri hizmetin kalitesi ve ciddiyetini dile getirerek Nevşehir halkından ve Öğrencilerimizden bu anlamda Dershanemize büyük bir talep olması aslında Öğrencilerimizin başarıları paralelinde Dershaenemizinde ortaya koyduğu başarıyı en açık şekilde göstermektedir.
Alanında uzman deneyimli çok değerli Öğretmen kadrosuyla hizmet veren Maltepe Dershanemize ilgileri için bu vesile ile tüm Nevşehir halkına teşekkür ediyorum dedi.

Maltepe Dershanelerinin eğitimde büyük tecrübe ve bilgi donanımına sahip olduğunu ve aynı sistemi Nevşehir'e de kazandıracağını belirten Şahin, "Bu durum dershane ücretlerinin bir miktar artmasına neden olacak. Ama eğitimde kalitenin yükselmesine katkı sağlayacağı için ailelerin anlayışla karşılayacaklarına inanıyorum. Yüksek standartlı bir eğitim anlayışı ile Nevşehir'e geldik. Yeniden yapılanma kapsamında öğretmen kadromuzdan fiziki ve teknik altyapıya kadar değişim yapıyoruz." şeklinde konuştu. 

Kahvaltı ve hoş sohbetlerin ardından Gazetecilere Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı Efendimiz (S.A.V) kitabı hediye olarak takdim edildi.
Nevşehir Maltepe Dershaneleri
ANAFEN ANAFEN

Adres: Çakmakçılar Caddesi toramanlar iş merkezi no:20 ÇARŞAMBA/SAMSUN
(0362) 834 0 834
 
ÇARŞAMBA YGS YGS-LYS

Adres: Dr. Tevfik Türker Caddesi Yılmaz İşhanı No:6 ÇARŞAMBA
(0362)834 13 13
http://nevsehirmaltepedershaneleri.com