Gazi Ortaokulu hız kesmeden Kariyer Günleri Etkinliğine devam ediyor.

Bugünkü programagenç, yetenekli Masterchef Finalisti Nevşehirli Hasan Biltekin konuk oldu.

Sıcak bir karşılamanın ardından eğlenceli ve coşkulu anların yaşandığı programda Hasan Şef öğrencilere dikkat çekici mesajlar verdi.

Mütevazi ve içten tavırlarıyla öğrencilerin gönlünü fetheden Hasan Biltekin, başarılı bir şef olma yolunda nasıl adımlar attığını zaman zaman kahkahaların da olduğu keyifli bir sohbetle anlattı.

Başarısının en büyük sırrının asla pes etmemek, çok çalışmak ve hep en iyi olmayı hedeflemek olduğunu dile getiren Hasan Şef ”Çok araştırdım ve çok kitap okudum. Sizler de kitap okumayı asla bırakmayın” diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Program öğrencilerin sorularını sormasının ardından sona erdi. Program sonrası açıklama yapan Okul Müdürü Mücahit Tufan“Halkın içinden bir konuğu ağırlamanın mutluğunu yaşadık. Öğrencilerimizin her meslek grubunu tanıması ve geleceğine bilinçli bir şekilde yön vermesi en büyük arzumuz. Velilerimizden bu programlarla ilgili çok iyi dönüşler alıyoruz .Bu sebeple Kariyer Günlerinde birbirinden değerli misafirleri ağırlamaya devam edeceğiz.”dedi.