Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ve Müdürlüğü iş birliği ile hazırlanan "Seramik Eğitimi Etkinlik Kitabı"nın editörü MEB Öğretmen Yetiştirme ve Yükseköğretim Kurumları ile İlişkiler Daire Başkanı Dr. Volkan Hasan Kaya, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i makamında ziyaret etti. 

Daire Başkanı Dr. Volkan Hasan Kaya başta Milli Eğitim Müdürü Murat Demir olmak üzere kitabın hazırlanmasında emeği geçen ARGE ekibimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerini sunarak kitabın basılı örneklerini ve emeği geçenler için hazırlanan teşekkür belgelerini takdim ettiler. 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir nazik ziyaretlerinden dolayı Daire Başkanı Dr. Volkan Hasan Kaya'ya teşekkür ederek her zaman Bakanlığın destekçisi olduğunu ifade etti. 

"Seramik Eğitimi Etkinlik Kitabı"na ilişkin çalışmalar Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi akademisyenleri tarafından yapılmış olup kitap İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE ekibiyle birlikte 18 öğretmenin çalışmaları ile hazırlandı.  

"Seramik Eğitimi Etkinlik Kitabı" öğrencilerin geleneksel sanatlarımızla buluşturulması, kültürel mirasımızın yaşatılması, uygulamalarla seramik sanatının sürdürülmesi amacıyla okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselere yönelik uygulama etkinlik plan örnekleriyle öğretmen ve öğrencilere yol gösterecek nitelikte.