Nevşehir merkez Mihriban Emin Günel Ortaokulunda fedakar eğitimciler yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde 500 sıra ve masayı maharetli ellerinden geçirdiler.
Okul Müdürü Mustafa Çiftçi’nin koordinatörlüğünde, Müdür Yardımcıları Serkan Şen ve Suat Doğan ile beden eğitimi öğretmenleri Hakan Avcıdoğan, Hasan Alpan ve Teknoloji Tasarım öğretmeni Çetin Vurdem’in yaklaşık 15 gündür sürdürdükleri çalışma tamamlanma aşamasına getirildi.
Söz konusu süre içerisinde okulda bulunan 500 adet sıra ve masayı temizleyip, onaran ve vernikleyen eğitimciler yaklaşık 10 bin liralık bir çalışmayı ücret almadan yaptılar.
Yeni eğitim öğretim döneminde okul öğrencilerinin tertemiz sınıflarına girebilmeleri için sınıflarda da küçük çaplı bakım onarım çalışmalarını da yapan eğitimcilerin gayretli ve fedakar çalışmaları öğrenci velilerini de bir hayli memnun etti.
Okul Müdürü Mustafa Çiftçi, 5 eğitimcinin katıldığı çalışma sonucunda Mihriban Emin Günel ortaokulunun yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde pırıl pırıl bir hale getirildiğini, fedakarlıklarından dolayı bu çalışmada görev alan eğitimcilere ve hizmetlilere teşekkür ettiğini söyledi.