AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Türk Eczacıları Birliği 42. Olağan Büyük Kongresi'ne katıldı.

28-29-30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Türk Eczacıları Birliği 42.Olağan Büyük Kongresi Ankara’da başladı. Kongrede Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol ile birlikte Eczacı olan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'de katılıyor. Başkan Aktürk, bu seçimlerde delege olarak bulunuyor.

Başkan Aktürk kongre hakkında yaptığı açıklamada; “T.E.B 42.Olağan Büyük Kongresi için Ankara’dayız. Mesleğimizi 2 yıl boyunca yönetim kurullarında temsil edecek arkadaşlarımızın seçileceği kongrede delege olarak bulunmanın onurunu yaşıyorum. Kongrenin hayırla sonuçlanmasını temenni ediyorum.” dedi.
 

Kongreye katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de ; "Türk Eczacıları Birliği 42. Olağan Büyük Kongresindeyiz. Eczacı bir milletvekili olarak 42. Olağan Büyük Kongrenin eczacı meslektaşlarım ve yönetim kurulu için hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.