Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Murat Demir, Nevşehir'in en çok takip edilen haber sitesi FİB Haber.Com'a veda ziyaretinde bulundu.

Duygulu anların yaşandığı ziyarette helallik isteyen İl Müdürü Murat Demir, www.fibhaber.com u ziyaret ederek bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Veda ziyareti için gittiği her yerde hüzünle karşılanan Demir, 6 yıldır bir fiil görev yaptığı Nevşehir'de kendilerine gösterilen samimiyetin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini, Nevşehirlilerin bu kadirşinaslığının asla unutulmayacağını vurguladı.

İl Müdürü Demir; "Görev sürem içerisinde yapılan güzellikler varsa, bu da tüm Nevşehir halkının başarısıdır. Bu nedenle böylesine güzel bir şehirde görev yapmak benim için büyük bir onurdur. Bu makamlar gelip geçici, ama dostluklar bakidir. Biz sizleri dost biliyoruz ve bundan sonra da sizlerle görüşmek arzusundayız. Benim bir hakkım varsa helal olsun tüm halkımızdan da helallik istiyorum” ifadelerini kullandı.


FİB Haber Merkezi Genel Yayın yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ise Murat Demir'e Nevşehir eğitimine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken kendilerini asla unutmayacaklarını ifade etti. 

İl Müdürü Demir, FİB Haber Merkezi ofisinde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, helallik isteyip, ayrıldı.

FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehir'de başarılı çalışmaları ile herkesimin büyük takdir ve sevgisine mazhar olan değerli büyüğümüz Murat Demir'e, Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Murat Demir Kimdir?

1969 yılında Elazığ’ın Karakoçan ilçesi, Altınoluk Köyü’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’da tamamladı. 1994 yılında Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi. 26 Ekim 1994 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığına atandı ve 16 Eylül 1999 tarihine kadar devlet okullarında görev yaptı. 16 Eylül 1999 tarihinde öğretmenlik görevinden istifa etti, bir süre sonra özel eğitim kurumlarında hem öğretmen hem de yönetici olarak çalıştı. 26 Mart 2009 tarihinde, açıktan atama ile yeniden öğretmen olarak Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çeşitli okullarda 2014 yılına kadar görev yaptı. 16 Ocak 2014 tarihinde Malatya Arapgir İlçe Milli Eğitim Müdürü, 13 Ağustos 2014 yılında Malatya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve 24 Mayıs 2016 tarihinde Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 

27.12.2021 tarihinde Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Murat DEMİR, evli ve üç çocuk babasıdır.