Nevşehir'de 6 yaşındaki ilkokul 1.sınıf öğrencisi Almina Uysal, 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğrencilerinden hediye beklemeyen, en büyük hediyenin öğrencilerinin başarısı olduğunu ifade eden öğretmeni Turgay Yağmuroğlu adına SMA hastası Yusuf Eren'e bağışta bulundu.

Nevşehir Esentep mahallesi Mustafa Çalışkan ilköğretim okulu 1 B sınıfı öğretmeni Turgay Yağmuroğlu, öğrenci ve velilerden, yaklaşan Öğretmenler Günü’nde kendilerine hediye kabul etmediğini kendisine verilecek en güzel hediyenin öğrencilerinin başarıları ve derslerine iyi çalışması olduğunu söyledi. 

Bunun üzerine, 6 Yaşındaki Almina Uysal babası İbrahim Uysal ile birlikte, öğretmeni Turgay Yağmuroğlu adına SMA hastası Yusuf Eren'e bağışta bulunarak aldığı sertifikayı kendisine hediye etti ve Öğretmenler günü kutladı.

Küçük Yusuf Eren meleğe hayat vermek, ona sağlığını bağışlamak dünyadaki en büyük hediyedir diyen öğretmen Turgay Yağmuroğlu bu bağıştan ve kutlamadan çok mutlu olduklarını belirterek öğrencisi Almina ve babası İbrahim Uysal'a teşekkür etti.

 SERTİFİKA BAĞIŞLARIMIZLA ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYENİZ İYLİĞE DÖNÜŞSÜN.

6 Yaşındaki Almina Uysal'ın Velisi İbrahim Uysal'da Nevşehir halkına çağrıda bulunarak; "Öğretmenlerimizin bu özel gününü kutlamak için, SMA hastası Yusuf Eren için bağışta bulunarak alacağınız "Öğretmenler Günü Bağış Sertifikasını" tercih edin, hediyeniz SMA hastası için iyiliğe dönüşsün! Bu şekilde hem öğretmenlerimiz için hemde Yusuf Eren bebeğimiz için bir şeyler yapabiliriz" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile birde mesaj yayınlayan Uysal ”Bizlere İlim, irfan ve ahlak öğretirken Vatan ve Bayrak sevgisini de işleyen saygıdeğer öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Yine görevleri başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutluyor bu kutlu görevlerinde başarılar diliyorum ” dedi.

Öğretmenler gününüz kutlu olsun!!!

Geleceğimizin mimarı sayın Turgay Yağmuroğlu, sevgili öğrenciniz Almina Uysal öğretmenler gününüzü kutlamak üzere sizin adınıza SMA'lı çocuğumuz Yusuf Eren Gostak için bağış yapmıştır.

Öğrenciniz bağışı ile SMA hastası olan Yusuf Eren'in tedavi masraflarına destek olarak sağlıklı yarınlara yürüdüğü yolda ona yol arkadaşı oldu. 

Geleceği umutla bakan tüm SMA'lı çocuklarımız adına teşekkür ediyor öğretmenler gününüzü kutluyoruz.