Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri final haftaları öncesinde üç gün süren bahar şenliğinde 2016-2017 Akademik yılının stresini attı.

Salı günü başlayan Bahar Şenliği, birbirinden güzel aktiviteler ve eğlenceli konserle Perşembe gününe kadar devam etti.Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İdari Koordünatörü Fatih Mehmet Sürmeli organizatörlüğünde yapılan Bahar Şenliği öğrencilerden ve tüm katılımcılardan tam not aldı. Üniversitemiz akademisyenleri ,personelleri ve öğrencilerinin yanı sıra Nevşehir halkınında yoğun olarak ilgi gösterdiği 3 günlük etkinlik huzurlu bir ortamda ilimize yakışır olaysız bir şekilde tamamlandı. Tüm Katılımcılar Rektör Mazhar Bağlı'ya Teşekkür ettiler.

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinden atmak için toplanan öğrenciler, düzenlenen konserler de şarkılara eşlik etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet töreni Kültür Sanat ve Gençlik Şenliği Programı kapsamında Üniversite Müzik Kulübü, Sosyal Medya Fenomenleri ile sanatçı Murat KEKİLLİ sahne aldı.

Üniversite Müzik Kulübünden Konser

Şenlik kapsamında sahne alan Hüseyin ÖZDEMİR, Melih AKBAL, İlkan AKTÜRK, Yiğit GÜNGÖR, Halil BÜYÜKKURT’tan oluşan Üniversite Müzik Kulübü öğrencileri konser verdi.

Sosyal Medya Fenomenlerinin Gösteri ve Söyleşisi Büyük İlgi Gördü

Sosyal medyanın önde gelen isimlerinden Mustafa TAŞ, Ömer ŞENTÜRK ve Bülent MERT öğrencilerle buluştu. Geceye katılan öğrenciler ile söyleşide bulunan sosyal medya fenomenleri büyük ilgi gördü.

Ayrıca gecede sahne alan Mustafa TAŞ söylediği birbirinden güzel hareketli oyun havalarıyla geceye katılan öğrencileri coşturdu.

Murat KEKİLLİ Üniversite de Konser Verdi

Üniversite Kültür Sanat ve Gençlik Şenliği programı kapsamında Anadolu Rock müziğin sevilen ismi Murat KEKİLLİ gecede sahne aldı.

Üniversite de öğrencilerle bir arada bulunmaktan oldukça mutlu olduğunu belirten KEKİLLİ, gecede ‘Çılgın’, ‘Unutamam Seni’, ‘Kara Gözlüm’, ‘Bu Akşam Ölürüm’, ‘Çöpçüler’ ve ‘Bugün Benimsin’ gibi parçaları seslendirdi.

Öğrencilerin ve katılımcıların da KEKİLLİ’nin söylediği parçalara eşlik ettiği gece, renkli görüntülere sahne oldu. 

Ünlü sanatçı Lara, Bahar Şenliklerinin 2. Gününde sahne aldı.

Öğrencilerin ve personelin yanı sıra halka açık olarak gerçekleştirilen Üniversite Kültür Sanat ve Gençlik Şenliği etkinliklerinin ikinci günü renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun katılımın olduğu gecede birbirinden değerli şarkılarıyla tanınan ünlü sanatçı Lara sahne aldı.

Seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla unutulmaz bir gece yaşatan Lara’ya,  parçalarında kendisine eşlik eden katılımcılar gönüllerince eğlendiler.

Üniversite Öğrencilerinden Halk Müziği Konseri

Kültür Sanat ve Gençlik Şenliği kapsamında Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğrencileri de sahne aldı.

GSF öğrencileri Ercan ÖZALP, Mehmet SALTIK, Ahmet Turan ŞAŞMAZ, Ümit KARATAŞ, Mustafa GÖKDEMİR, Berkin ÜNVER ve Onur ŞAHİN’den oluşan müzik grubunun konseri katılımcılardan büyük ilgi gördü.


Şanlıurfa Ateşi Sıra Geceleri Gurubundan Muhteşem Gece

Üniversitenin 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet töreni Kültür Sanat ve Gençlik Şenliğinin üçüncü gününde Şanlıurfa Ateşi Sıra Geceleri Gurubu üniversite de sahne aldı.

Yöresel Urfa kıyafetleriyle Üniversite Kongre ve Kültür Merkezinde sahne alan Şanlıurfa Ateşi Sıra Geceleri Gurubu katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Seslendirdikleri yöresel türkülerin yanı sıra davul-zurna eşliğinde katılımcıları coşturan grup, gösterdikleri başarılı performanslarıyla da türkü severlerden büyük alkış aldı.

Gurubun söylediği türkülere eşlik eden katılımcılar, gece boyunca  davul ve zurna eşliğinde hep birlikte halay çekip gönüllerinde eğlendiler.

Ayrıca gecede sahne alan Üniversite Sanat Kulübünün zeybek, modern dans ve salsa gösterileri de geceye damga vurdu.