Bir dünya vatandaşı olabilmek, vizyon kazanabilmek için, Yabancı dil eğitimi artık hayatımızın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Ancak yabancı dil öğrenmek sanıldığı kadar da zor bir iş değil. Sadece özgüvenli olmak ve karar vermek gerekir.   

Nev-Dil kişisel gelişim kurs merkezi İngilizce Artık Yabancı Bir Dil Değil vizyonuyla Nevşehir de İlk ve Tek young learners (küçük yaş grubu) İngilizce dil eğitimi veren kurs merkezi olarak eğitim vermektedir. Özellikle erken yaş dil öğretimi üzerine yoğunlaşan kurs merkezi İlkokul ve ortaokul öğrencilerine destek programlarıyla velilerin ilgisini çekiyor. Çocuklarımıza İngilizceyi ve yabancı dili sevdirerek onların ilgisini çekecek onları eğlendirecek şekilde eğitim vermektedir.

Çocuklarımızın günlük hayatta kullanabilecekleri okul derslerinde de ayrıca başarı sağlayacakları konuları işlemektedir.

Çocuklar için İngilizce kursunda çocuk psikolojisinden anlayan uzman eğitmenleriyle onları eğlendirerek İngilizceyi ve yabancı dili severek öğrenmelerini sağlıyorlar. Yaş grupları ve yabancı dil seviyelerini ön planda tutarak sınıflarını oluşturmaktalar.

Ayrıca,Lise ara sınıflarına İngilizce eğitimi LGS ye hazırlık ve özellikle LYS-5 Üniversiteye giriş dil sınavına hazırlık sınıflarıyla, özel dersleriyle Nevşehirlilere hizmet veriyor. Yök-Dil Yds alanındaki sınavlar da özel derslerle eğitim vermekteler. Yetişkinlere yönelik Konuşma(speaking) ağırlıklı dil eğitimi veren Nev Dil yabancı dil kurs merkezi 10 12 kişilik sınıflarıyla rahat, konforlu, güler yüzlü bir eğitim sunuyor. İngilizce öğrenmek isteyen herkesi kurs merkezimize bekliyoruz.

NEV-DİL YABANCI DİL KURSU

Adres: 15 Temmuz Mahallesi 154.sok 6b semt market yanı Merkez/Nevşehir

İnstagram hesabı: nev_dil_language

İletişim: 0 537 428 76 40

Whatsapp hattı: 0 545 741 66 09