İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren, Nevşehirli Bürokratlar ve İş adamları Derneği Nevşehirli toplam 60 üniversite öğrencisine burs vermeye başladı.

Konu hakkında FİB Haber.Com a açıklamada bulunan, İstanbul Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin; " İstanbul’da yaşayan 50 Nevşehirli bürokrat ve işadamının katılımı ile kurulan Derneğimiz, 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde Nevşehirli olup da İstanbul’daki üniversiteleri kazanan, ihtiyaç sahibi 60 öğrencimize burs vermeye başlamıştır." dedi.


Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği üniversite öğrencilerine burs veriyor.

Başvuranlar arasından büyük bir titizlikle tesbit ettiğimiz Nevşehirli 60 Üniversite Öğrencimize her ay düzenli olarak burs verileceğini açıklayan NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin," Bu kapsamda toplamda 60 üniversite öğrencisi için aylık totalde 15 bin TL. burs verilmesine bugün itibarıyla başlanıldı" dedi.

Nevşehirli Üniversite Öğrencileri kahvaltıda buluşuyor!...

İstanbul Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, Gurbette eğitim gören Nevşehirli Üniversite öğrencilerimizle 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat: 10.00 da sabaha kahvaltısında buluşacaklarını açıkladı.

Burs alan Nevşehirli 60 Üniversite öğrencilerinin de katılacakları kahvaltı proğramı için ücretsiz özel servis kaldırılacağını da ifade eden Tekin,  NEVBİAD Yönetimiyle Öğrencilerin buluşmasına vesile olacak kahvaltı proğramında tanışma ve kaynaşma anlamında güzel bir sohbet ortamı kurmayı planladıklarını belirtti.

Düzenlenecek kahvaltıyla İstanbul da okuyan Nevşehirli Üniversite
 öğrencilerinin tanışıp, kaynaşmaları planlanıyor.