Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu öğrencilerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Nevşehir Valiliği koordinesinde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün de paydaş olduğu “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Nevşehir İl Eylem Planı” çerçevesinde “Kadın ve Aile Araştırması” kapsamındaki çalışmaya katkılarından dolayı Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu öğrencilerine teşekkür belgesi takdim edildi. Öğrenciler proje kapsamında 25-26 Aralık 2021 tarihleri arasında, Nevşehir’de belirlenen pilot bölgede vatandaşlar ile yüz yüze görüşme gerçekleştirerek, proje için veri toplanmasına katkıda bulundu.  

Öğrencilerin vermiş olduğu katkı ile projenin daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütüldüğünü belirtilen Nevşehir Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdür V. Edip Kahiloğulları, göstermiş oldukları destekten dolayı Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cem Okan Özer’e ve tüm öğrencilere teşekkürlerini sundu.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cem Okan Özer ise öğrencilere proje içeriği, konusu ve kendilerinin sağlayacağı katkının öneminden bahsedince, önemli bir sosyal problem olan Kadına Yönelik Şiddet’e karşı büyük bir duyarlılık göstererek projeye gönüllü olarak katkıda bulunduklarını ifade ederek, duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür etti.