Nevşehir Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yavuz Selim Yıldırım, Müdür Yardımıcısı Semih Dede ve Müzik öğretmeni Hasan Kılınçcı www.fibhaber.com İnternet gazetemize teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundular.

Nevşehir Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yavuz Selim Yıldırım, Biz Nevşehir Anadolu Lisesi olarak hedefimiz hem eğitimde başarı, hem de ilimiz Nevşehir'in yarınlarını yönetecek söz sahibi olacak eğitimli bireyler yetiştirilmesine katkı sağlayabilmek. Biz bunun için var gücümüzle hep birlikte çalışacağız. Bu güne kadar FİB Haber'in desteklerini her zaman gördük , bundan sonrada görmek istiyoruz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordünatör İbrahim Uysal'da, Nevşehir'imizin önemli eğitim kurumu olma özelliğini taşıyan ,bir çok değerli şahsiyetleri mezun etmiş Nevşehir Anadolu Lisesi'nin her daim yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada Nevşehir Anadolu Lisesinde yapılan faaliyetler ve sosyal etkinlikleri duyurulmasında bunları kamuoyuyla paylaşılmasında bizler yerel basın olarak aracılık yapmaya her zaman hazırız" dedi.