Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Akreditasyon kapsamında Nevşehir İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 10. ve 11.sınıf öğrencilerinden tahmini 2022 Kasım ayında 5 öğrenci Gelsenkirchen/Almanya'da hasta bakımı konusunda Mesleki Eğitim öğrenici staj hareketliliğine katılımları için başvurular alınacak.  

Başvuru Kriterleri: 

-Motivasyon mektubu. (20 p) ) ( Okulun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni, meslek dersi öğretmeni ve okul rehber öğretmeni seçim kurulu üyeleri olarak değerlendirme yapacaklar ve bu mektuplara 100 puan üzerinden verecekler. (70 ve üzeri puan alanlar bu kriterde başarılı sayılacaktır.) 

-2021-2022 öğretim yılı genel başarı ortalamasının en az 70 olması (20p) 

-Disiplin cezası almama (20p) 

-Meslek dersleri ortalamasının en az 70 olması (20p) 

-120 Saatlik Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı en az A1 İngilizce sertifikasına sahip olmak, Ya da Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE biriminin yapmış olduğu İngilizce seviye sınavından en az 55 puan ve üzerinde puan almış olmak (20 p) 

Proje ekibinin yapacağı değerlendirme sonucunda; ilk 5 sırayı alacak öğrenciler asıl katılımcı, sonraki 5 öğrenci yedek katılımcı olma hakkını kazanacaklar. 

Başvuru Belgeleri : Başvuru Formu, Öğrenci Belgesi, Transkript/Not Dökümü (Son dönemin dahil olduğu transkriptin teslim edilmesi gerekmektedir.), Motivasyon Mektubu 

İstenilen belgeler tamamlanarak (Staj hareketliliğinden sorumlu olan Proje koordinatörü Şenol Yıldırım'a 27 Mayıs 2022 Cuma günü saat 17:00'a kadar teslim edilecek.