Nevşehir’in ilk ve tek olma özelliğini taşıyan, Oyun Avcıları Kafe Hafta içi okul gruplarını ağırlayan Oyun Avcıları, hafta sonları bireysel toplantı yapan veli ve çocuklara ev sahipliği yapıyor. Doğum günü partileri ve çeşitli kutlamalar için de kullanılabilen Oyun Avcıları Kafe, bu formatta Nevşehir’de açılan ilk ve tek kafe olma özelliğini taşıyor.

Çeşitli atölyelerle çocukların birçok meslek dalı hakkında bilgi sahibi olmasını sağlayan Oyun Avcıları’nda isimleri; polis, doktor, aşçı, itfaiyeci, inşaat mühendisi, arkeolog, astronot olmak üzere 7 tane atölye mevcut. Atölyelere eğlenmeye gelen çocuklar bir seans boyunca çeşitli meslek alanlarını öğreniyor.

‘MENÜMÜZ ZENGİN, FİYATLARIMIZ UYGUN’

 Oyun Avcıları Yetkilisi Fatih İbret, Oyun Avcıları’nın okul olmadığını, ama buna rağmen çocukları eğlendirirken bir şeyler öğretmeyi amaçladıklarını belirtti. Fiyatların uygun olduğunu ifade eden Fatih İbret, okul gruplarına ve kardeşlere ayrı indirim uyguladıklarının altını çizdi. Ardından, şunları kaydetti: “Kafemizi velileriyle beraber ziyaret etmeye gelen çocuklarımız; takım çalışmasını, sosyalleşmeyi, keşfetmeyi, özgürce hareket edebilmeyi öğreniyorlar. Ayrıca, çocukları atölyelerde eğlendirecek oyun ablaları ve ağabeylerimiz var. Bu şekilde çocuklarımız ile her zaman birileri ilgilenebiliyor. Konseptimiz; çocuklarımızı eğlendirmek, bilgilendirmek ve oyunlar oynatmak, bunun yanı sıra 2 saat süren seansımız boyunca çocukları oyun atölyelerindeyken velilerimizi ve öğretmenlerimizi dinlendirmek. Velilerimiz, öğretmenlerimiz ve çocuklarımız için böyle bir kafemiz var. Menümüz zengin, fiyatlarımız da uygun. Herkesi Oyun Avcıları’na bekliyorum.”

3-12 Yaş Arası İlkokullar, Anaokulları, Kreşler, Bireysel Aileler için Oyun Avcıları Cafe'de Çocuklarımız Hem eğleniyor Hemde Öğreniyorlar...

Aşçılık

İtfaiye

Uzay

İnşaat

Hastane

Arkeoloji

Polis

Çocuklarımız Bu Atölyelerde Meslekleri Eğlenerek Deneyim Ediyorlar.

Çocuklarımız Öz Güven Kazanıyor, Takım Çalışmasını, Sosyalleşmeyi, Keşfetmeyi, Özgürce Hareket Edebilmeyi Öğreniyorlar...

Veli Kaynaşma Kahvaltıları, Doğum Günü Partileri İçin İdeal Mekan Oyun Avcıları Cafe Szileri Bekliyor...

Veliler Çocuklarını İki Saatliğine Bırakıp İşlerini Hallede Biliyor...

Oyun Avcıları Kafe Çocukları Bekliyor...

-Okul Gruplarına özel indirimler
-Kardeş indirimimiz mevcut

Adres: Esentepe Mahallesi Ürgüp Caddesi elmacı koop. (Gross50  market karşısı NEVŞEHİR

İletişim; 0 533 165 33 50
Fatih İbret