Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, eTwinning Proje Ödüllerini sahiplerine verdi. 


Nevşehir Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen programda Vali İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’den, eTwinning Projesi hakkında bilgiler aldı ve okul müdürleri ile öğretmenlerle bir süre sohbet etti.


2018 yılı içerisinde, eTwinning faaliyeti kapsamında öğretmenlerimizin yürüttüğü projelerden toplam 4232 Kalite Etiketi başvurusu gerçekleştirilmiş, bu öğretmenlerden 1760’ı Ulusal Kalite Etiketi, 789’u ise Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmışlardır. 


Bu anlamda Vali Aktaş; 2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı eTwinning Ulusal Kalite Etiketi alan; Altınyıldız Eğitim Kurumları, Göreme Ortaokulu, Nevşehir Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, 50. Yıl Anaokulu,75. Yıl Ortaokulu, 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu, Yazıhüyük Gazi İlkokulu, Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mihriban Emin Günel Ortaokulu, Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi ve Derinkuyu Şehit Selçuk Karabakla Ortaokulu müdürleri ve öğretmenlerine; “Ulusal Kalite Eğitim Sertifikaları”nı verdi.


Vali Aktaş, öğrencilerini zenginleştiren, okulunu hem Avrupa’da hem de Türkiye’de marka haline getiren, dönüştüren, yenilikçi, ilimizin ve okulunun adını uluslararası platformlarda duyuran değerli idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu başarıdan dolayı teşekkür etti.


Ödül törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.