Nevşehir İl Müdürü Murat Demir; "Güçlü bir ekonomi için, Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde hem atölyelerimizi genişletiyoruz hem de okulumuzda tadilat ve onarımlara başlıyoruz. Okul yöneticilerimiz ve atölye şeflerimiz ile birlikte istişare ederek kısa süre içinde çalışmaya başlıyoruz." dedi.

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak yapılacak atölye, binalardaki onarım ve tadilatlarla ilgili incelemelerde bulundu.

Nevşehir İl Müdürü Murat Demir; yapılan ve planlanan çalışmalarla ilgili Okul Müdürü Mehmet Dursun, Müdür Yardımcıları Mehmet Kurugöllü ve Salih Aplak, Mobilya Bölüm Şefi Sezai Gökmen Ertuna, Metal Teknolojileri Alanı Şefi İlyas Pınarlık'tan bilgi aldı.

Ziyarette "Kütüphanesiz Okul Kalmasın" projesi kapsamında ilimizde kütüphanesi olmayan okullarımıza yapılacak kütüphanelerin mobilya işlerinin Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılması görüşüldü.

Nevşehir İl Müdürü Murat Demir; okullarımızın eksiklerini gidermek ve ihtiyaçlarını karşılamak için bizzat okullarımıza giderek yerinde incelemeler yapıyor, idareci ve öğretmenlerimizle istişarede bulunuyoruz dedi. Okulumuzun bakım, onarım işlerinin en kısa sürede yapılacağını belirterek Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine teşekkür edip oradan ayrıldı.