Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, il zümre başkanlarıyla bir araya gelerek toplantı yaptı. 

Nevşehir “Millî Eğitim Müdürü Memet Polat’ın İl Zümre Başkanlarıyla Toplantıları Periyodik Olarak Devam Edecek” 

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat öğretmenlerimizin görüş ve önerilerini dinleyerek onlara tavsiyelerde bulundu. İl Müdürü başkanlığında, zümre başkanlarla yapılan toplantılar periyodik olarak devam edecektir. Bu toplantılarda, zümre başkanları öğretmenlerden aldıkları görüşler konuşulacak. 

İl zümre başkanlarının yürütülen ve planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi verdiği toplantıda İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat

  • İlimizde uygulanan eğitim öğretim faaliyetlerinde birlikteliğin sağlanması ve uygulama bütünlüğünün gerçekleştirilmesi,  

  • İlimiz eğitim öğretiminin mevcut durumu,  

  • Eğitim ve öğretimde başarının daha üst seviyeye çıkartılması,  

  • Yürütülen projeler,  

  • Eğitim yatırımlarımız, 

  • Ulaşılması gereken hedefler konularında değerlendirmelerde bulundu.  

“Birlikte Aldığımız Kararları Birlikte Uygulayacağız” 

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat yaptığı açıklamada "Eğitim ve öğretim adına alacağımız kararlarda siz değerli öğretmenlerimizin görüşleri bizler için çok önemli. Birlikte aldığımız kararları, yine birlikte uygulayacağız.  Tüm kademelerimizi ileriye taşıyarak; kişisel ve mesleki becerilerle donanmış, ahlaklı ve değerlerine sıkı sıkıya bağlı, bilimi esas alan nesiller yetiştirmek için hep birlikte omuz omuza çalışacağız.  

Sevgili yavrularımızın geleceğe güvenli adımlarla yürümesinde emeğini esirgemeyen tüm öğretmenlerimize şahsım, velilerim ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. " dedi.