Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında Merkez İlçe Okul ve Kurum Müdürleri Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü Merkez İlçe Okul ve Kurum Müdürleri Kurulu toplantısı İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında 24.08.2020 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda saat 14:00 'de gerekli tedbirler alınarak gerçekleştirildi.

Toplantıya Şube Müdürü Fatih Günkan, merkez ve merkeze bağlı köylerde bulunan okulların müdürleri katıldı.

Yeni başlayacak eğitim-öğretim yılının planlamasına dair yapılan ilk toplantıda 2020-2021 eğitim öğretim yılının hazırlıkları ve mesleki çalışma dönemi çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Toplantıda ayrıca 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı sene başı iş ve işlemleri ile okulların uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim sürecinde yapılması gereken hazırlıklar görüşüldü.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir; Müdürlüğümüz bünyesindeki tüm okul ve kurumlarımızı hem uzaktan eğitim hem de yüz yüze eğitime hazır hale getirmek için gerekli tüm çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü söyledi.

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir;, pandemi sürecinde ve bir önceki eğitim-öğretim yılındaki özverili çalışmaları ve gayretlerinden dolayı okul müdürlerine teşekkür etti ve 2020-2021 eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.