Alemdar Nevşehir İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Dr. Fatih Yakut yaptığı açıklamasında, " Alemdar Nevşehir İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğimiz tarafından düzenleyeceğimiz, mezunlar buluşması 27 Ağustos 2017 pazar günü saat 17:00´de okulumuzda yapılacaktır. Tüm İmam Hatiplileri, mezunlarımız ve mensuplarımızı pilav gününe davet ediyorum" dedi.

2017 YILI BULUŞMASI 27 AĞUSTOS PAZAR 17:00


Nevşehir’de 1968 yılında eğitim öğretime başlayan ve o günden bu yana 10 bine yakın mezun veren İmam Hatip Lisesinde mezunlar buluşması sürüyor. Nevşehir Alemdar İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Mezunlar Günü  27 Ağustos Pazar günü Saat 17.00’de düzenlenecek. İlimizdeki eğitim kurumları arasında düzenli olarak yapılan etkinlikte yine yıllar öncesinde bu okuldan mezun olanlar bir araya gelecek. Etkinlikte pilav dağıtımı da yapılacak.

İmam Hatipliler Buluşuyor. 27 Ağustos 2017 Pazar günü Saat 17:00'de İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları olarak buluşuyoruz. Sizi, ailenizi ve çevrenizi bekliyoruz. 
Duymayan kalmasın.