Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhöyük Beldesinde yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen 12 derslikli okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Okul binası inşaatından önce Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar'ı makamında ziyaret eden Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir kendisine kasabanın eğitim öğretimine verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti. Ziyarette kasabadaki eğitim öğretim faaliyetleri görüşüldü.

Yapımı devam eden ilkokul inşaatını ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, burada incelemelerde bulunarak yetkililerden inşaatın durumu hakkında bilgi aldı.

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir yaptığı açıklamada, "Nevşehir'imize bir eğitim kurumu daha kazandıracak olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Bu kapsamda Derinkuyu ilçemizin Yazıhöyük Beldesinde yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen 12 derslikli okul inşaatımızda, İnşaat Emlak bölümünden sorumlu Şube Müdürümüz Yusuf Aydoğmuş, Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Çavdar ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yücel Irmak ile birlikte incelemelerde bulunduk.

Eğitim, gelecek demektir. Eğitime yapılan her yatırım geleceğe güvenle atılan adımdır. Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirirsek yarınımızdan ve ülkemizin geleceğinden emin olabiliriz. Geleceğimizin temelini güvenle atabilmek, çocuklarımızın daha iyi ortamda kaliteli eğitim alması için okul inşaatlarımıza devam ediyoruz. Yazıhüyük kasabamızdaki yeni okul binasının da en kısa zamanda tamamlanarak eğitim öğretime başlaması için çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor." dedi.