Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel , 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Diriliş Kız İmam Hatip Lisesi bünyesinde Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği desteğiyle oluşturulan Şehit Aybüke Yalçın Müzik Sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Şehit öğretmen Şehit Aybüke Yalçın'ın ismini taşıyan Müzik Sınıfının açılışı 24 Kasım Öğretmen Günü dolayısıyla Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Diriliş Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Rıza Örtlek ve davetliler eşliğinde kurdele kesilerek gerçekleştirildi.
 

Şehit Öğretmenlerimize Rahmetle...

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel açıklamasında; "24 Kasım Öğretmenler gününde açılan kütüphane ve müzik sınıfında şehit öğretmenlerimizin adları yaşatılıyor. Tüm Şehit Öğretmenlerimizin ve ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizin ruhları şad olsun" dedi.

Nevşehir İl Milli eğitim Müdürü Memet Polat; "Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatörü Eyyüp Aba’nın katkıları ile yapılan Şehit Şenay Aybüke Yalçın Müzik Sınıfı ve Şehit Ayşenur Alkan Kütüphanesi için kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.