Nevşehir Ülkü Ocakları ve Ülkü Ocakları Üniversite Birim Teşkilatı tarafından ‘Ülküde Birlik' programı düzenlendi.

Nevşehir’in en büyük teşkilatı Ülkü Ocakları, üniversitede düzenlediği "Ülküde birlik" programında adeta gövde gösteri yaptı.  Binlerce Ülkücü genç kampüs alanında buluştu.

İl genelinde bünyesinde 3 bin genç barındıran Nevşehir’in en etkili ve kalabalık teşkilatı Ülkü Ocakları faaliyetlerinde dur durak bilmeden devam ediyor. “Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır” sloganı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ülkücüleri, “Geleneksel Ülküde Birlik Buluşması” programı organize etti.

Tafana tesisi ön kısmında gerçekleştirilen programa; Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Musa Şevik, ocak yöneticileri ve binin üzerinde üniversiteli ülkücü genç katılım gösterdi.

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Musa Şevik, günün birlik günü olduğunu, bir olmaları ve beraber olmaları gerektiğini belirterek, “Osmanlı İmparatorluğunun manevi kurucusu Şeyh Edebali ne de güzel söylemiş. 'Gücenmek bize, gönül almak sana, bölmek bize, bütünlemek sana.' Bizler ülkücüler olarak küsmeden, darılmadan, kırılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Her kesime, herkese ulaşıp gönlünü alacağız” dedi.

Başkan Şevik, “Vatanın yılmaz savunucuları, milletin karasevdalıları olan ülkücüler  bozkurtlu bayrağın altında bir araya geliyorlar. Geçmişinden aldığı ilhamla, bugününü ve yarının aydınlatan ilkeli, bilgili, seviyeli ve ahlaklı bir gençlik yetiştirebilmek için dün olduğu gibi bugün de mücadelemize devam etmekteyiz. Gönlünde vatan ve millet sevdası olan herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Ülkü ocaklarının, ülkücülerin varlığı bu ülkenin en büyük teminatıdır” dedi.

Kampüs alanı içerisinde hep bir ağızdan ülkücü yemini eden gençler çorba dağıtımının ardından Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Musa Şevik'in konuşmasının ardınsan olaysız bir şekilde dağıldı.