Nevşehir Valiliği ve Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğün'den yapılan kar yağışı uyarısının ardından ilimiz Nevşehir ve ilçelerinde okulların tatil edilip edilmediği merak edilmeye başlandı. Nevşehir'de 11 Mart 2022 okullar tatil olacak mı?

"Nevşehir'de yarın okullar tatil mi?"

Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü ve Nevşehir Valiliği tarafından, il genelinde beklenen kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı ve rüzgarlı hava dalgasıyla ilgili uyarıda bulunması akılara okulların tatil olacak mı sorusunu getirdi..!!

Nevşehir Gündemin adresi www.fibhaber.com FİB Haber Merkezimizi arayan çok sayıda Veli ve öğrenciler Nevşehir'de 11.03.2022 Cuma günü (yarın) okulların tatil olup olmadığını merak ediyor.

Okulların kar tatili olduğuna yönelik henüz resmi bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiği anda detaylara fibhaber.com üzerinden ulaşabilirsiniz...

FİB Haber'de Takipte Kalın!...

Konu ile ilgili bir açıklama geldiğinde anında www.fibhaber.com haberimizin içeriğinde yer alacak. 

Resmi açıklamaları ve son gelişmeleri Nevşehir'in sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Nevşehir il genelinde okullar tatil edildi (11 Mart 2022 Cuma)

Nevşehir İl Genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle 11 Mart 2022 Cuma günü (yarın) okullar tatil edildi.

Nevşehir Valiliği’nce yapılan yazılı açıklamada yer alan ifadeler şu şekilde: "İlimizde etkili olması beklenen kar yağışının oluşturacağı olumsuz koşullar ve olası buzlanma tehlikesi nedeniyle 11/03/2022 tarihinde ilimiz genelinde eğitim öğretime 1 (Bir) gün süreyle ara verilmiştir.

Engelli ve hamile kamu çalışanları idari izinli sayılacaktır."

Nevşehir merkezi ve tüm ilçeleri, Belde ve köylerinde 11 Mart 2022 Cuma günü (yarın) eğitime bir gün süre ile ara verildi...

FİB Haber Merkezi olarak, tüm öğrencilerimize güzel tatiller dileriz.