Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mehmet Gülen İlkokulunda düzenlenen törene Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ,AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, protokol üyeleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. 

Öğrenciler Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Milletvekillerini çiçeklerle karşıladılar. Okul bahçesinde Folklör gösterilerinin ardından 

Vali Aktaş ile törene katılan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir bazı sınıfları da ziyaret ederek, öğrencilere başarılar diledi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında, "2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olsun" dedi.

Nevşehir Milli Eğitim İl Müdürü Murat Demir, "İl müdürlüğümüze bağlı olarak çalışan 308 kurumumuzda 2017-2018 öğretim yılında da yürüteceğimiz yeni projeler ile devam edecektir. Bu hafta, bu kurumlarımızdaki toplam 3.309 dersliğimiz ve bu dersliklerde öğrenim görecek olan 56.266 öğrencimiz ile 3.640 öğretmenimiz ve toplamda 4630 personel ile bu hafta eğitim öğretim dönemine başlayacaktır. Tüm öğretmen, Öğrenci, Veli ve eğitim camiasına başarılı bir dönem diliyorum "dedi.