Nevşehir'de kademeli yüz yüze eğitime geçiş kapsamında köy okulları ve anaokulları bugün açıldı.

Nevşehir ili Kırsal bölgelerdeki anaokulu, ilkokul ve ortaokullarımızda yüz yüze eğitim başladı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, yüz yüze eğitimin başlayacağı ilk gün Nar beldesindeki okulları ziyaret ederek öğrencileri yalnız bırakmadı.

Vali İnci Sezer Becel, ilk olarak #koronavirüs tedbirleri alınarak eğitim öğretime başlayan Nar beldesi Barbaros İlkokulu ve Anaokulundaki öğrencilerimizi okulun ilk gününde yalnız bırakmadı.

Vali İnci Sezer Becel, daha sonra koronavirüs tedbirleri alınarak yüz yüze eğitim öğretime başlayan Nar Fikret Aktekin Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerimize derslerinde başarılar diledi. 

Vali Becel, okullarına kavuşan öğrenci ve öğretmenlerimizin sevinçlerini paylaşarak, başta maske, mesafe ve hijyen olmak üzere, kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Okullarda pandemi kapsamında alınan tedbir ve önlemleri yerinde inceledi.

Vali Becel'e Okul ziyaretlerinde Nevşehir İl Milli eğitim Müdürü Murat Demir ve Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'te eşlik etti.