‘Çocuğunuza hadi kalk ders çalış demekten dilinizde tüy mü bitti? Çocuğunuzu teknolojik aletlerin başından kaldıramıyor musunuz? Çocuğunuz çalıştığı halde karşılığını alamıyor mu? Çocuğunuz sınavlarda heyecan mı yapıyor?’ Eğer bu soruların cevabı evet ise bu haber tam da size göre...

Nevşehir’ de eğitime farklı bir yön veren Erke Rehberlik ve Eğitim Danışmanlığı Merkezi sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak nitelikte.  Erke Rehberlik ve Eğitim Danışmanlığı Merkezi bireysel olarak hazırlanan haftalık çalışma programlarını kurumlarında uygulatarak programların takibini yapmaktadırlar. Ders çalışma esnasında telefonlar alınarak öğrencilerin dikkat dağınıklığı yaşamaları engellenmektedir. Haftalık deneme sınavları ile öğrencilerin eksiklikleri tespit edilip eksiklikler doğrultusunda programlar düzenlenmektedir. Bu sayede öğrenciler eksiklerini gidererek başarıya ulaşmış olacaklardır. Erke Rehberlik sınav esnasında heyecanlanan öğrencilere yönelik kaygı yönetimi etkinlikleri ve psikolojik danışma hizmetleri imkanlarını sunmaktadır. Sizde çocuğunuzun bu imkanlardan yararlanmasını ister misiniz?

Erke Rehberlik ve Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Psikolojik Danışman Ömer SEVİÇ konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Günümüz şartlarında öğrencilerimiz çok fazla uyaranla karşı karşıya kalıyorlar. Bunların başında ise maalesef telefon, tablet ve bilgisayar geliyor. Ne yazık ki son 2 yıldır içerisinde bulunduğumuz pandemi dolayısı ile de çocuklar bu aletlerle çokça yakınlaştı. Bununla birlikte evde ders çalışamaz, dikkatlerini toplayamaz hale geldiler. Biz de bu noktada geleceğimiz olan öğrencilerimize disiplinli, sessiz ve telefon, bilgisayar gibi unsurlardan uzak bir çalışma ortamı düzenledik.”    

ERKE’de her öğrenci kendine ait çalışma masasında haftanın 7 günü sürekli öğretmen gözetiminde ders çalışabiliyor. Öğrenciler öğretmelerinin yönlendirmesi doğrultusunda ödevlerini tamamlıyor ve okul derslerini tekrar ediyor.Psikolojik Danışman Ömer SEVİÇ bu durumu şu şekilde açıklıyor: “Bizim öğrencilerimiz kendileri ders çalışıyor. Biz onları yönlendiriyor ve takip ediyoruz. Bu sayede çocuklar kendi hatalarını kendileri nasıl düzeltecekler, yanlışlarını nasıl doğru yapacaklar bunu öğreniyorlar. Çocuklara doğruyu değil yanlışı bulmayı ve o yanlışı doğruya çevirmeyi öğretiyoruz.”

ERKE REHBERLİK 15 TATİL SORU ÇÖZÜM KAMPI İLE TYT KONULARININ TAMAMINI TEKRAR ETMEYE NE DERSİN?

KAYIT İÇİN İLETİŞİME GEÇİN!

ERKE REHBERLİK ve EĞİTİM DANIŞMANLIĞI MERKEZİ

                “Başarıya açılan kapı..”

Adres: Yeni mah. Milli İrade cad. No:18 Sahil İş hanı Kat:1 Merkez / NEVŞEHİR

Tel: 0384 213 50 71     GSM:  0530 395 50 71

Mail: [email protected]

Web: www.erkerehberlik.com