Nevşehir'de hizmet vermekte olan Diamond Kids Kreş ve Gündüz Bakımevi el değiştirerek özel Minik Afacanlar Akademi Kreş ve Gündüz Bakımevinin bünyesine katıldı.

Diamond Kids Kreş ve Gündüz Bakımevinin tüm kadrosu, güvenilir b ahis siteleri, yönetimi, oyun ve eğitim alanları yenilenerek Nevşehir halkının hizmetine sunuldu.

Diamond kids kreş ve gündüz bakımevi yeni devir alınması sebebiyle 30 Eylül tarihine kadar kampanya başlattı. Bu tarihe kadar yapılan kayıtlarda yüzde 20 indirim uygulayacak.

Annelerin kameralar eşliğinde çocuklarını huzur ve güven içinde bırakabildiği, Çocukların eğitimi, gelişimi ve rahatı için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü kreş ve gündüz bakım evi, 0-6 yaş grubuna hizmet veriyor. 

Diamond kids kreş ve gündüz bakımevi 0-24 aylık çocuklara bakım veren Nevşehir'deki tek kuruluş.12 ay boyunca açık olduğunu belirten Diamond Kids kreş ve gündüz bakım evinin yeni sahipleri Esra Şahin ve Merve Yılmaz çocuklara kameralar eşliğinde, güvenli ortamda, özel sınıflarda ve uzman eğiticiler eşliğinde baktıklarını ve çocuklarını bu ortama bırakmak isteyen velileri Diamond Kids kreşi ziyaret ederek bilgi almak için beklediklerini ifade etti.

Diamond kids kreş ve Minik afacanlar akademi Nevşehir'de iki şubesi bulunan tek kreş olarak bilinmekte ve 0-6 yaş arası tüm çocuklarada eğitim vermekte.

İşletme sahipleri Esra Şahin, 10 seneyi aşkın süredir ana sınıfı yöneticisi olarak görev yaparken, Sosyal hizmet uzmanı olan Merve Yılmaz'da, psikoterapi, aile danışmanlığı, oyun terapisi ve hiperaktivite bozuklukları eğitimi aldı.

  • 0 /24 ay yaş grubu çocukların bakım ve eğitim desteği sağlanıyor.
  • 0-24 sosyal yönünü geliştirme, tuvalet eğitimi destekleme, yemek yeme becerileri kazandırma, konuşmayı destekleme, el göz koordinasyonlarını destekleme

Adres: Güzelyurt Mahallesi (Eski Beğendik) Leyal AVM'nin yanı Hukukçular Konağı Arkası NEVŞEHİR

İnstagram: minik_afacanlar_akademi

GSM: 0 541 852 13 42

0 384 215 35 35

0 384 212 42 50