Nevşehir Merkez Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesine atanmak üzere müracaatta bulunan Görsel Sanatlar ve Müzik öğretmenlerinin Ek-5 değerlendirme puanları açıklandı.
İlgili Yönetmeliğin 34/2.maddesi hükümleri gereği münhal kadro sayısının üç katından fazla aday başvuruda bulunmadığı için, müracaatta bulunan bütün adaylar uygulama sınav takvimi ve saatine göre uygulama sınavına alınacak.
Adayların uygulama sınavından en az 15 dakika önce Merkez Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesinde hazır bulunmaları gerekmekte. Müzik Alanları için uygulama sınavı 25/10/2016 Salı günü Saat 09.00 ‘da başlayacak. Görsel Sanatlar Alanı için uygulama sınavı 25/10/2016 Salı günü Saat 11.00 ‘da başlayacak.
Görsel Sanatlar Alanı için; Adaylar Sınava gelirken Kimlik Belgelerini yanlarında getirecekler. Adaylar sınava gelirken resim kalemi, yumuşak silgi ve klipsleri kendileri getirecek. Sınav esnasında salonu terk etmek konuşmak, yorum yapmak veya her hangi bir şey yiyip içmek yasak.(Su Hariç) 
Müzik Alanları için ; Adaylar, piyano dışındaki her türlü çalgı, nota ve benzeri araç-gereçleri kendileri getirecekler. Adaylar Sınava gelirken Kimlik Belgelerini yanlarında getirecekler. Sınav esnasında salonu terk etmek konuşmak, yorum yapmak veya her hangi bir şey yiyip içmek yasak.(Su Hariç).