"Kütüphanesiz Okul Kalmasın" projesi kapsamında Nevşehir Güzelyurt Mahallesinde hizmet veren H. Asım Atabilen İlköğretim Okuluna kütüphane yapılmıştır. Kütüphanemizi kitap yönünden zenginleştirmek için öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm halkımızın desteğine ihtiyaç duymaktayız. Evlerinizde bulunan okduğunuz kitaplardan kütüphanemize bağışta bulunabilirsiniz. Bu sayede öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanmasına bir nebze de sizler destek olabilirsiniz. Yapacağınız kitap bağışlarından dolayı şimdiden teşekkür ederiz. 

Güzelyurt Mahalle Muhtarı Halit Yüncü yaptığı açıklamasında; "Mahallemizin H.Asım Atabilen İlk Öğretim Okulumuza Sayın Müdürümüz Şahin Ülger Önderliginde Kütüphane Açıyororuz. Desteklerinizi Bekliyoruz..." dedi.

Muhtar Yüncü;"Kitap okuyan bir nesil geleceğini ve yaşadığı toplumu aydınlatır. Bu çerçevede düşünen, sorgulayan, üreten, tartışan, kendi bilgilerini keşfederken başkalarının ürettiklerine de saygı gösterebilen çocuklar yetişsin diye okulumuz kütüphanesine kitap desteği istiyoruz... Desteğinize şimdiden Teşekkür ederiz.." dedi.