Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi ve Turizm Fakültesi’nin farklı bölümlerinde Dr. Öğr. Üyesi kadrolarında görev yaparken, doçentlik sınavlarını başarı ile tamamlayan 3 akademik personelin ataması yapıldı.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ataması yapılan Doçentlere yeni unvan ve görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, üniversiteyi yeni açılan bölüm ve programların yanı sıra akademik kadroyla da güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi.

Aktekin, “Üniversitemiz bünyesinde yeni açtığımız ve açmayı planladığımız bölüm ve programlarımızla birlikte akademik kadromuzu da belirlediğimiz hedefler doğrultusunda güçlendirmeye devam ediyoruz.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından verilen kadro dahilinde üniversitemizin Fen-Edebiyat Fakültesi ile Turizm Fakültesi’nin farklı birimlerinde Dr. Öğr. Üyesi kadrosunda görev yapan ve doçentlik sınavını başarı ile tamamlayan 3 akademik personelimizin doçentlik kadrosuna atamasını gerçekleştirdik. Şahsım ve üniversitem adına kendilerine görevlerinin hayırlı olmasıyla birlikte özverili çalışmalarının bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

NEVÜ Yönetim Kurulu Toplantısında alınan karar uyarınca atama süreciyle ilgili tüm işlemleri tamamlanan Doç. Dr. Murat Kılıç, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Anabilim Dalı’na,  Doç. Dr. Suzan Akkuş Mutlu Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Eskiçağ Tarihi Anabilim Dalı’na ve Doç. Dr. Emine Kale ise Turizm Fakültemizin Gastonomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı’na atandı.