Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de,  Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile imzalanan 'Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İşbirliği Protokolü' kapsamında ‘Gençlik Ofisi’ açılıyor.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti. NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu ile NEVÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Savaş Benli’nin de hazır bulunduğu ziyarette  Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin ve İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında yapılan işbirliği kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan 'Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İşbirliği Protokolü' üzerine görüştü.

Rektör Aktekin ve İl Müdürü Özdemir iki kurum arasında imzalanan protokol çerçevesinde, NEVÜ’de eğitim-öğretim gören öğrenciler ile görev yapan akademik ve idari personelinin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılması ve desteklenmesi amacıyla ‘Gençlik Ofisi’nin açılarak hizmete girmesi için gelinen son aşama üzerine görüştü.