Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Eğitim Fakültesi’nin farklı bölümlerinde Dr. Öğr. Üyesi kadrolarında görev yaparken, doçentlik sınavlarını başarı ile tamamlayan 2 akademik personelin ataması yapıldı.

Ataması yapılan Doçentlere yeni unvan ve görevlerinin hayırlı olmasını dileyen NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversiteyi yeni açılan bölüm ve programların yanı sıra akademik kadroyla da güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi.

Aktekin, “Üniversitemiz bünyesinde yeni açtığımız ve açmayı planladığımız bölüm ve programlarımızla birlikte akademik kadromuzu da belirlediğimiz hedefler doğrultusunda güçlendirmeye devam ediyoruz.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından verilen kadro dâhilinde üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Eğitim Fakültesi farklı birimlerinde Dr. Öğr. Üyesi kadrosunda görev yapan ve doçentlik sınavını başarı ile tamamlayan 2 akademik personelimizin doçentlik kadrosuna atamasını gerçekleştirdik. Şahsım ve üniversitem adına kendilerine görevlerinin hayırlı olmasıyla birlikte özverili çalışmalarının bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

NEVÜ Yönetim Kurulu Toplantısında alınan karar uyarınca atama süreciyle ilgili tüm işlemleri tamamlanan Doç. Dr. Mustafa Arslan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’ne ve Doç. Dr. İhsan Ünaldı Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı’na atandı.