Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Senatosu aldığı önemli kararı duyurdu.
 

Öğrencilerimizin Dikkatine!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olup 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine sabır diliyoruz. Tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Yüzyılın en büyük felaketlerinden biriyle karşı karşıya olduğumuz bu süreçte, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğumuzu öncelikle beyan ederiz.

Bu deprem felaketi sürecinde Üniversitemiz öğrencilerinin mağduriyet yaşamaması için;

- 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Takvimi (Diş Hekimliği Fakültesi dahil) ders başlangıcının 20 Şubat 2023 tarihine kadar ertelenmesi,

- Bahar Yarıyılı Mazeret Ders Kayıtları/Ders Ekleme Çıkarma 20-24 Şubat 2023 tarihlerinde yapılması, 

- Deprem bölgesinde olan ve depremden etkilenen öğrencilerimizin ders kaydı/ders seçimleri, devamsızlık, sınav tarihleri v.b. işlemlerde mağduriyet yaşamamaları için yetkili akademik birimler tarafından gerekli tedbirlerin alınması,

- Önümüzdeki günlerde oluşacak şartlara göre ek kararlar alınması yönünde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Senatosu tarafından 07 Şubat 2023 tarihinde karar alınmıştır. 

Ayrıca Üniversitemiz akademik birimleri ilaveten gerekli tedbirleri alarak tüm öğrencilerimizi an be an bilgilendirecektir.

Değerli öğrencilerimiz, bu zamanda düşünmeniz gereken siz ve ailenizsiniz. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak her durumda ve her zaman yanınızdayız. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Senatosu