Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, Kozaklı Kaymakamı Kerem Yüce'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçenin eğitim-öğretim faaliyetlerinin genel durumu, yapılacak eğitim çalışmaları, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında konuşuldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat daha sonra, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu'nu makamında ziyaret ederek, İlçemizin eğitim öğretim faaliyetlerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat'a teşekkür etti. 

Kozaklı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Nevşehir İl Müdürü Polat daha sonra sırasıyla, Kozaklı KOP Astronomi Kütüphanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kozaklı ilçemizde Şehit Şenol Coşkun İlkokulunda öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimizle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.  

Kozaklı ilçemizde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokuluna ziyarette bulundu. Okul idaresinden okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak öğrencilerimizle sınıflarında bir araya geldi.

Kozaklı Halk Eğitimi Merkezini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. El emeği göz nuru ürünleri inceleyerek kursiyerlerimizin taleplerini dinledi.