Nevşehir'in Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Hacıbektaş ve Ürgüp ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yüz yüze eğitime verilen ara uzatıldı.
 

İŞTE NEVŞEHİR'DE KAR TATİLİ OLAN İLÇELER...

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde okullar yarında tatil edildi.

Acıgöl Kaymakamlığından yapılan açıklamada; "İlçe genelinde halen devam eden olumsuz hava koşulları nedeni ile okullarımızda eğitime 18 Şubat Perşembe günü bir gün süre ile ara verilmiştir." denildi.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde okullar yarında tatil edildi.

Avanos Kaymakamlığından yapılan açıklamada; "Hava sıcaklığındaki ani düşüş, devam etmekte olan tipi ve oluşacak buzlanma nedeniyle 18 Şubat Perşembe günü eğitim-öğretime 1 (Bir) gün süreyle ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu çalışanları idari izinli sayılacaklardır." ifadeleri kullanıldı.

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde okullar yarında tatil edildi.

Derinkuyu Kaymakamlığından yapılan açıklamada; "Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçemiz genelinde tüm okul ve kurslarda 18 Şubat Perşembe günü eğitim-öğretime 1 (Bir) gün süreyle ara verilmiştir.

Engelli ve hamile kamu çalışanları idari izinli sayılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde okullar yarında tatil edildi.

Ürgüp Kaymakamlığından yapılan açıklamada; "Hava sıcaklığındaki ani düşüş, devam etmekte olan tipi ve oluşacak buzlanma nedeniyle 18 Şubat Perşembe günü eğitim-öğretime 1 (Bir) gün süreyle ara verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde okullar tatil edildi. 

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde okullar tatil edildi. Hacıbektaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “Kar, soğuk hava, aşırı buzlanma, sis beklentisi ve kötü hava koşulları sebebiyle; 18 Şubat Perşembe ve 19 Şubat Cuma günü eğitim-öğretime 2 (iki) gün süreyle ara verilmiştir.” denildi.

Kardelen Kolejinde'de Tatil...

Ayrıca yüz yüze eğitimin yapıldığı Özel Kardelen Kolejinde de yarın (18 Şubat Perşembe) Eğitime bir gün süre ile ara verildiği açıklandı.