Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine yapılan C Blok ek binası 2016/2017 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girmiştir. Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı’nın yeni binasında düzenlemiş olduğu yemek etkinliğine; tüm bölüm personeli, okul idaresi  , ilimizin mesleğinde söz sahibi olmuş temsilcileri ve sivil topum kuruluşlarından bazı oda başkanları iştirak etmiştir.

Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bünyesinde meslek temsilcileri ve STK’larla 3.sü düzenlenen bu organizasyona ilimizin önde gelen isimlerinden; Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı sayın İbrahim SALAŞ, elektrik mühendisi sayın  Hazım KARAKAYA , Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mustafa GÖK ,Mobilyacılar ve Karasörcüler Odası Başkanı Vedat Ramazan KORKMAZ , Bosch Teknik Servisi Cüneyt KALFAOĞLU, Hazım TÜMTÜRK, şehir planlamacısı Ömerül Faruk YOLVEREN katılmışlardır.

Organizasyonda meslek liseleriyle sanayinin iş birliği ve önemi üzerinde durulmuştur. Elektrik-Elektronik Bölümü’nden mezun olan katılımcıların büyük çoğunluğu geçmiş günleri yad ederek renkli görüntülerin oluşmasını sağlamışlardır. 12 öğretmen 2 teknisyen ve 250 öğrencisiyle büyük bir aile olan Elektrik-Elektronik Bölümü yeni binasında bu etkinliğe ev sahipliği yapmıştır. 5 nesil öğretmenin birlikte görev yaptığı bölümde 15 atölye 4 derslik 1 proje ve sergi odası, 1 de depo mevcuttur.

Yemek sonunda katılımcılara okula verdikleri destek ve katılımlarından dolayı teşekkür edilip plaketleri takdim edilmiştir. Ardından meslek temsilcilerine son derece modern dizayn edilmiş , yeni eğitim araç ve gereçleriyle donatılmış tüm bölüm topluca gezdirilerek tanıtılmıştır.

Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile  sanayinin iş birliği yapılan etkinliklerle giderek artmaktadır. Böylece hem sanayinin beklentilerinin karşılanması;  hem de okulun eğitim kalitesinin artırılması anlamında karşılıklı kazanımlar elde edilmeye devam edilecektir.