Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Arasında Mesleki Gelişime Yönelik işbirliği Protokolünün imza töreni, 05 Ocak 2021 tarihinde Müdürlük Makamında gerçekleşti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Neşe ACAR, Yüksekokul Sekreteri Bayram KAYA, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Hanifi ŞAHİN' in katılımıyla İş Birliği Protokolü, Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Neşe ACAR tarafından imzalandı.

İmzalanan Protokol Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Meslek Liselerinde mesleki gelişime yönelik işbirliği, kurumlar arası işbirliğinin artırılması ve ortak faaliyetler düzenlenmesi, Milli Eğitim Müdürlüğü sorumluluğundaki öğrenciler, öğretmenlerin Üniversite kütüphanesinin kullanımının teşvik edilmesi konularını kapsıyor.

Protokol imza töreninde konuşma yapan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Neşe ACAR Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ile Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imzalanan bu protokolle İlimiz Mesleki eğitim kalitesi ve mezunların istihdamına ve kurumlarımız arası işbirliğine yönelik güzel çalışmalar yürütüleceğini belirterek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, imzalanan protokolle 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında Nevşehir'de Sağlık Meslek Liselerimizde eğitim kalitesinin artırılması ve 2023 hedeflerine ulaşmak için Üniversitemiz ile çalışmalar yürütüleceğini belirterek protokolün İlimiz eğitimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.