Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Avanos ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Demir'in Avanos'ta ilk durağı Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Burada Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Örtlek'ten ilçedeki yüz yüze ve uzaktan eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Avanos ilçesindeki tüm eğitim kurumlarının ortamlarının Kovid-19 tedbirleri kapsamında düzenlendiği ve herhangi bir problemin yaşanmadığı bilgisini aldı.

Milli Eğitim Müdürü Demir, Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Örtlek ve Şube Müdürü Osman Emlik ile birlikte Avanos Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Şehit Polis Halil Gün Ortaokulu, Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Avanos Halk Eğitim Merkezine ziyarette bulundu.

   Yapılan ziyaretlerde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek Avanos için fikir ve düşüncelerini paylaşan ve okullardaki son durumlar hakkında bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Demir Avanos'ta bulunan okullarımızda yaz aylarında yapılacak bakım ve onarım çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.  

   Emeklerini esirgemeyip özverili bir şekilde çalışan idareci ve öğretmenlere teşekkür eden Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, veli ve öğrencilerimizin de bizlere destek olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.