Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, okullarımızı ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelmeye devam ediyor. Nevşehir İl Müdürü Demir'in bugünkü durağı Göre ve Sulusaray kasabasıydı.

İlk olarak Göre Belediye Başkanı Mustafa TOPÇU’yumakamında ziyaret eden İl Müdürümüz, kendisine eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Göre’deki eğitim öğretim faaliyetlerinin konuşulduğu ziyarette görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürü Murat DEMİR ziyaretine Göre Şehit Emre Fıstıkeken İlkokulu ve Göre Ortaokuluyla devam etti.Okullarımızda okul idarecilerinden salgın tedbirleri, eğitim öğretim faaliyetleri veyapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak sınıfları dolaştı, derslere iştirak etti. Öğrencilerimizle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.

İl Müdürü Murat DEMİR, Sulusaray kasabasındailk olarak Sulusaray Belediye Başkanı Sayın Bayram YILMAZ’ı ziyaret ederekkasabanın eğitim öğretim faaliyetlerinin genel durumu hakkında konuştu, Sayın Başkana desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sulusaray İlkokulu ve Sulusaray İmam Hatip Ortaokuluna ziyarette bulunan İl Müdürümüz Sayın Murat DEMİRöğretmen ve öğrencilerimizle sınıflarında buluştu.Öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarına dair tavsiyelerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR “Geleceğimizi imar ve inşa edecek yavrularımızın yetiştiği okullarımız, salgın sürecini Bakanlığımızın planlaması;idareci, öğretmen ve velilerimizin üstün gayreti ile sağlıklı ve verimli bir şekilde devam ettirmektedir.Bizler de her zaman okullarımızlailetişim halinde olarak elimizdeki imkânlarla ihtiyaçları gideriyoruz.Bu süreçte emeğini esirgemeyen idareci ve öğretmenlerimize, tedbiri elden bırakmayan veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Nevşehir eğitim camiası olarak okullarımızdaçalışkan, üretken, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler yetiştirmeye devam ediyoruz.Sevgili yavrularımızın gözlerindeki heyecanı gördükçe geleceğe dair umudumuzu hep canlı tutuyoruz.” dedi.