Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR okul ziyaretleri kapsamında Merkez Çardak Köyünde, Derinkuyu İlçesi Suvermez ve Doğala Köylerinde, Derinkuyu İlçesi Kurugöl, Ağıllı, Topaç Köyü ve Karapınar Beldesindeki okullarda ziyaretlerde bulundu.
       
İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR ve Şube Müdürü Yusuf AYDOĞMUŞ Merkez Çardak Köyünde yapılması planlanan İmam Hatip Ortaokulu ile ilgili ön incelemelerde bulundu. DEMİR, okul yapılması planlanan arsaların uygunluk durumu incelendikten sonra Çardak İlkokulu ve Çardak İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ile bir araya gelerek onlarla istişarelerde bulundu. 
       
Daha sonra Derinkuyu İlçesi Suvermez Köyü İlk ve Ortaokulu ile Doğala Köyü İlk ve Ortaokulunda incelemelerde bulunan DEMİR, idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek yapılan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Derinkuyu’ da okul ziyaretlerini tamamlayan DEMİR Acıgöl İlçesine geçti.
       
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü DEMİR, Kurugöl 70.Yıl İlk ve Ortaokulu, Ağıllı İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti. Daha sonra Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KOYUNCU ile birlikte Topaç İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden DEMİR sonrasında da Karapınar Belediye Başkanı Mustafa TİFTİK’ in katılımları ile Karapınar İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Okullarda incelemelerde bulunan DEMİR yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 
       
İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR Okul ziyaretleri esnasında Okul İdareci ve Öğretmenleri ile görüşerek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunduktan sonra İdareci, Öğretmen ve Öğrencilere başarılar dileyerek ziyaretlerini tamamladı.