Nevşehir Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından sosyal etkinlikler kapsamında aşure etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,  Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, MEB Bakanlık Maarif Müfettişi Talip Kaban, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Maarif Müfettişleri, Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer. emekli öğretmenler, okul ve kurumların öğretmen ve yöneticileri, misafirler ile davetliler katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada; "Nevşehir Öğretmenevimiz ile aşurenin bereketi bir arada…Eşsiz güzelliklerin diyarı Kapadokya’mızda nezih ev konforunda yeni açılan ‘Nevşehir Öğretmenevi’miz şehrimize ve konuklarımıza hayırlı olsun." dedi.

Programda konuşan Öğretmenevi Müdürü Seyrani İpek, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Öğretmenevine katkı ve emeklerinden dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere Milletvekillerimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine, İl Genel Meclisi Başkanlığına,  İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve emeği geçen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum diyen İpek, inşallah nisan ayında yeni turizm sezonu ile birlikte Nevşehirimize 200 yataklı nitelikli bir sosyal tesis kazandıracağız diye sözlerini tamamladı. Yapılan duanın ardından protokol mensupları katılımcılara aşure ikramında bulundu.

Haber: Mustafa Ferveren