Nevşehir Üniversitemiz Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilerin branşlarına yönelik uygulamaları yerine getirebilmelerine olanak sağlamak amacıyla oluşturulan ‘Uygulama Mutfağı’, ‘Bar ve Servis Sınıfı’ ile ‘Çok Amaçlı Salon’, Ürgüp MYO’da düzenlenen törenle açıldı.

 

Açılışa, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevki Özgener, Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nimet Karataş, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Tahsin Aktaş, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Tuncay Bülbül, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

 

Açılışta konuşan ve öğrencilerin öğrenimlerinin yanında uygulamalı olarak tecrübe kazanmaları açısından Uygulama Mutfağı, Bar ve Servis Sınıfı ile Çok Amaçlı Salonun önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç öğrencilere ve hocalarına hayırlı olması temennisinde bulunarak açılış münasebetiyle hazırlanan pastayı kesti.

 

Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Tuncay Bülbül ise açılışı gerçekleştirilen uygulama alanları ve sınıf hakkında katılımcılara bir sunum yaparak uygulama birimleri hakkında bilgi verdi.