Nevşehir Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nda Hafızlık Kıraat Sınıfı açıldı. Açılışa katılan Nevşehir protokolü, İmam Hatip Lisesi öğrencilerine dağıtılan Kuran’ı Kerim törenine de katılarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Abdullah Ceylan, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Mehmet Kahraman, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, İl Gençlik ve Spor Müdürü Muhsin Ödemir, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç,  STK temsilcileri, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açıkgöz; “Selam imam hatiplim selam senin ruhuna/(…) Selam tertemiz kalbe o körpe dimağlara”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir/Recep Tayyip Erdoğan Proje İmam Hatip Lisesi ve Yunus Emre İHO için Hafızlık Kıraat Sınıfı açılışını İl Protokolümüz ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Değerli Başkanımız Abdullah Ceylan ile gerçekleştirdik. Geleceğimizin teminatı evlatlarımıza kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i hediye ettik. Hayırlı olsun." dedi.

Açıkgöz; "İmam Hatipli kardeşlerimizin en büyük destekçisi, yine bir İmam Hatipli olan Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’dır. 20 yıldır bizler ötekileştiren olmadık. Her evladımız eğitim hakkını özgürce kullanabilmektedir. Dini, milli, manevi duygularını özümseyerek yetişen nesillerimiz hassasiyetleriyle geleceğimizin mimarları olacaktır. Güçlü Türkiye sevdamız, siz değerli gençlerimizle nesilden nesile aktarılacaktır.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese, ALEMDAR ve ÖNDER Derneklerimize, kıymetli eğitimcilerimize, fedakar ailelerimize ve değerli katılımcılarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Menekşe; "Gökyüzünü yıldızlar, Yeryüzünü hafızlar süsler…"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de;  Valimiz Sn. İnci Sezer Becel,ÖNDER İmam Hatipliler Drn. Gn. Bşk. Sn.Abdullah CEYLAN ve değerli hazirunun katılımıyla, Recep Tayyip ERDOĞAN Proje İHL.’nde Kur’an-ı Kerim dağıtımı ve Hafızlık Kıraat Sınıfı açılışını gerçekleştirdik." dedi.

AK Parti Nevşehir l Başkanı Ali Kemikkıran'da; "İl Protokolümüzle birlikte Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık Kıraat Sınıfı açılışına katılım sağladık. Programda, İmam Hatip Lisesi öğrencilerimize dağıtılan Kuran’ı Kerim törenine de katıldık. Programda emeği geçen başta ÖNDER ve Alemdar İmam Hatip Derneklerine teşekkür ederim." dedi.

Proğram sonunda İmam Hatip Lisesi öğrencilerine Kuran’ı Kerim dağıtılarak, hatıra fotoğrafı çektirildi.