Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Arge Birimi koordinesinde, idarecilerle çevrimiçi toplantıda biraya geldi.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir,  sabah 7 ilçe milli eğitim müdürü, öğleden sonra 235 okul müdürü ile video konferans yöntemi ile toplantı yaptı. Tüm Dünyayı tehdit eden ve ülkemiz de yaygınlaşan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Mili Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanmaya başlayan uzaktan eğitim çalışmaları ve yapılması planlanan iş ve işlemlerin değerlendirildiği toplantıya Arge Birimiz de katıldı.

Yapılan toplantıda, Milli Eğitim bakanlığının talimatları ile okul müdürlerinin mahalle muhtarlarıyla işbirliği yaparak 65 yaşından büyüklerin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda başlatılan Vefa Sosyal Destek gruplarında öğretmen ve idarecilerimizin yaptığı çalışmalar, okul ve kurumlarımız tarafından üretilen koruyucu siperlik, eTwinning projeleri ve milli eğitim bakanlığının talimatları doğrultusunda eğitim öğretim çalışmalarına devam edilmesi istendi.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, yaşadığımız zor günlerde Nevşehir eğitimcileri olarak toplumumuzun refahı için her görevi yapmaya hazır olduklarını belirterek Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğünün uzaktan eğitim çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Toplantıda okul ve kurumlarda korona virüse karşı alınan önlemler değerlendirilirken, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, EBA ve TV üzerinden gerçekleştirilen uzaktan eğitimlere tüm öğrencilerin katılması için dikkat edilmesini istedi. Eğitim ile ilgili her konuda yardımcı olmak için bu zorlu sürecin aşılmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. İdarecilerimizin görüş ve önerilerini dinleyen Demir, toplantıyı düzenleyen Arge birimine ve toplantıya katılan tüm okul müdürlerimize teşekkür etti.