Nevşehir Rehberler Odası ve Türk Çin Kültür Derneği işbirliği ile profesyonel turist rehberlerine özel olarak Çince kursu düzenlenecek.
Nevşehir’de düzenlenecek olan kurs 27 Kasım 2017 Pazartesi ( grubun açılması için gerekli olan kayıt yaptırmış 10 öğrenci yeter sayısına ulaşılamaması durumunda 1 hafta ertelenecek) Toplam Eğitim Süresi: 6 Aylık bir eğitim süresi bulunmakta.
Günde 4 ders Haftada 16 ders Ayda 64 ders ( 1 Kur ) Toplam 6 ay ( 6 Kur / 384 ders ) Eğitim Yeri Daha sonra bildirilecek.
Eğitim Günleri: Dersler eğitmenlerle ilgili bir değişiklik olmaması durumunda Pazartesi, Salı Çarşamba ve Perşembe günleri yapılacak. Ders saatleri: 18:00-21:30 saatleri arasında 4 ders şeklinde yapılacak. Eğitim Ücretleri: Rehberler için özel olarak hazırlanan programın ücretleri de özel indirimli. Eğitimlerin aylık ücreti: 800 TL’dir. Ek indirim: Eğitimlerin tamamı olan 6 aylık kayıt olan rehberler için ek bir indirim uygulanmakta. Bu durumda “Toplam fiyat olan 4800 TL yerine 4200 TL’dir.” 600 TL’lik bu ek indirim nakit olarak tek seferde ödenmesi durumunda uygulanmakta. Herhangi bir sebeple kurs açılamaması durumunda ödenen ücret iade edilecek.