Güfte Edebiyat Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Ay platform hakkında şu bilgileri verdi;

"Güfte Edebiyat, Mayıs 2022’de yayın hayatına başlamış bir kültür, sanat, edebiyat platformudur. Edebiyat merkezli yayın yapmakla birlikte kültüre ve sanata dair çeşitli yazı, çizim ve fotoğraf çalışmalarına da yer vermekteyiz.

Bu işe gönül vermiş, bu yola yıllar önce ve bizden evvel çıkmış pek çok öncü dergi ve platformun izinde biz de var olmak istedik. Onlar zaten çok güzel işler başarmışlardı, onlardan ilham alarak biz de katkı sunmak istedik. Sözün büyüsüne inandık. Bu bir sevdaydı. Biz de düştük.

Güfte Edebiyat, bir gençlik rüyasıdır. Adına “edebiyat” dediğimiz o devasa deryaya biz de bir damla su taşımayı, taşıyabilmeyi arzu ettik.

Kültüre, sanata, edebiyata dair yazı ve çalışmalarınızı mutlulukla ve memnuniyetle bekliyoruz.Yazı ve şiirlerinizi [email protected] adresine bekliyoruz.
Üniversite ve lise öğrencisi genç yazar adaylarımızdan gelen eserleri başlangıçta “Gençlerden” bölümümüzde yayımlamaktayız. Yayın Kurulumuzun uygun görmesi durumunda diğer bölümlerde de yayımlanabilecektir. Yayın Kurulumuzda bu işe gönül vermiş Züleyha Yılmaz ve Veli AY  gibi isimler de yer almakta.

Güfte Edebiyat’ın ömrünün, ömrümüzden aşkın olmasını diliyoruz.
İlk gün tevazuyla attığımız o ilk adımı asla unutmamak umuduyla…"

Ayşe AY
GENEL YAYIN YÖNETMENİ

https://gufteedebiyat.com/