Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitede eğitim gören öğrencilerden oluşan NEVÜ Benötesi Kadın Kulübü’nü yürüttükleri çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitenin Benötesi Kadın Kulübü Başkanı Hatice Nur Avcı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.  Üniversitede eğitim gören öğrencilerin derslerinin yanı sıra kendilerinin sosyo-kültürel gelişimlerine katkıda bulunacak her türlü etkinlikleri desteklediklerini belirten Rektör Aktekin, özellikle öğrencilerin üniversite bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüp ve toplulukları aracılığıyla yaptıkları ve yapmayı planladıkları etkinlik ve faaliyetlere imkanlar doğrultusunda destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Aktekin bu kapsamda NEVÜ Benötesi Kadın Kulübü’nün bugüne kadar farkındalık adına yürütmüş olduğu tüm faaliyetleri kayda değer bulduğunu belirterek kendilerini tebrik etti.

Kulübün yürüttü çalışmalarla birlikte yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Benötesi Kadın Kulübü Başkanı Hatice Nur Avcı ve yönetim kurulu üyeleri ise vermiş oldukları desteklerinden dolayı, Rektör Aktekin’e teşekkür etti.

Öğrencilerle bir süre görüşerek istek ve taleplerini de dinleyen Rektör Aktekin, ziyaret sonunda kendilerine ‘Küresel Çağda Nasıl Bir Gençlik?’ kitabını hediye etti.