2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı için öğrenci alacak olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü özel yetenek sınavı seçmeleri başladı. Seçmeler NEVÜ kurumsal Youtube https://youtu.be/1xCZYsIhMpM sayfasında da canlı olarak yayınlanıyor.

NEVÜ Damat İbrahim Paşa Yerleşkesi Spor Merkezi’nde bugün başlayan özel yetenek sınavı sonuçlarına göre 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü’ne  genel kontenjan ile 18 erkek - 19 kadın, milli olimpik 3 erkek – 3 kadın, milli olimpik olmayan 1 erkek – 1 kadın, engelli aday kontenjanı dahilinde ise 3 erkek 2 kadın ve 5 yabancı uyruklu olmak üzere toplam 55 öğrenci alınacak.

Pandemi Tedbirleri En Üst Seviyede

Dünya ölçekli yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle önlemlerin en üst düzeyde tutulduğu sınavda adaylar parkura numara sistemi ile alınırken,  sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde hazırlanan parkurda ayrıca sınavda görevli personel ve adayların maske ve dezenfektan ile korunmaları sağlanıyor.

Ayrıca yapılan özel yetenek sınavında değerlendirmelerin şeffaflığı için adayların parkur performansları an ve an kamera ile kayıt altına alınırken, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) https://youtu.be/1xCZYsIhMpM sayfasından da canlı olarak yayınlanıyor.